Vaše internetové pripojenie je späť. Aby všetko fungovalo správne, kliknite pre opätovné načítanie stránky
Nie ste pripojení na internet. Skontrolujte svoje pripojenie a skúste to prosím znova.

chevron_left Kuchynské nože

Parametre zrušiť filtre Typ ponuky
Stav tovaru
Cena (€)
Lokalita
Do vzdialenosti km
Parametre ponuky
Typ noža Materiál rukoväte
Materiál čepele
Doba dodania (od obdržania platby)
Vystavené pred
Končiaca za menej ako

Kuchynské nože

V mojom okolí

Na zobrazenie ponúk vo vašom okolí potrebujeme mať prístup k polohe. Povoľte prosím túto funkciu vo vašom zariadení.

Našli sme vám celkom 132 ponúk O výsledkoch
Zoradiť podľa:Relevantnosť, najlepšia zhodakeyboard_arrow_down
Relevantnosť:
done najlepšia zhoda
Cena:
done najlacnejšie
done najdrahšie
Cena vrátane prepravy:
done najlacnejšie
done najdrahšie
Počet kupujúcich:
done najmenej
done najviac
Čas:
done práve končiaci
done najnovšie
favorite Strážiť podobné ponuky
Našli sme vám celkom 132 ponúk O výsledkoch
Zoznam odporúčaných ponúk
123 chevron_right chevron_right

Hľadáte pomocníka na varenie alebo grilovanie? Kuchynské nože sú neoddeliteľnou súčasťou vybavenia každej kuchyne. Pretože existuje hneď niekoľko druhov nožov, pomôžeme vám s výberom vhodných nožov priamo pre vás. Prezradíme vám samozrejme aj ich výhody. Pozrite sa na našu aktuálnu ponuku.

Mäsiarsky kuchynský nôž

Mäsiarske nože sú ideálnym pomocníkom pre prácu s prípravou mäsa na varenie alebo grilovanie. Najčastejšie sa čepeľ vyrába z ocele alebo nerezovej ocele. Ďalej sa rozdeľujú na vykosťovacie, blokové, vykrvovacie, búracie, porcovacie, filetovacie, kuchovacie a sťahovacie nože.

Vykosťovací nôž
Kuchársky nôž

Kuchársky nôž

Kuchárske nože majú univerzálne použitie na prípravu surovín pred alebo počas varenia. Dĺžka čepele býva okolo 20 centimetrov, kde sa ostrie noža zužuje smerom k špičke noža. Môžete sa stretnúť s oceľovou, plastovou, keramickou alebo dokonca bambusovou čepeľou.

Japonský kuchynský nôž

Pokiaľ radi pripravujete sushi alebo ryby, sú pre vás ideálnou voľbou japonské nože, ktoré sa vyznačujú veľkou ostrosťou a tenkou čepeľou. K najobľúbenejším japonským nožom patria nože vyrobené z damaškovej ocele, ďalšími materiálmi sú oceľ, keramika a nerezová oceľ s drevom. Japonské nože je potrebné ostriť pomocou jemných brúsnych kameňov.

Japonský kuchynský nôž
Steakový nôž

Steakový nôž

Steakové nože sú vhodné na krájanie mäsa priamo na vašom tanieri, ľahko si totiž poradia s tuhým mäsom aj chrupavkou. Ich hlavnou výhodou je, že pri krájaní hotového mäsa nedochádza k úniku šťavy. Čepele nožov sa vyrábajú z ocele a ich dĺžka je najčastejšie 12 až 14 centimetrov.

Sekáčiky

Pre sekáčiky na mäso je typická obdĺžniková masívna čepeľ, ktorá je vyrobená najčastejšie z ocele. Slúži na porciovanie mäsa aj s kosťami. Dĺžka ostria sa pohybuje medzi 15 až 25 centimetrami s výškou okolo 5 cm.

Sekáčik
Zobraziť méně keyboard_arrow_up