Bananovo - Škoricový černý čaj 50 gramov !!!
Banánovo - Škoricový čierny čaj
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Čierny čaj BANANOVO - Škoricový je originálna kombinácia sladkej banánovej chuti a korenistej vône škorice Ceylon. Tieto dve zložky dokonale zdôrazňujú ušľachtilú povahu čierneho čaju Ceylon. Celú kompozíciu uzatvárajú modré okvetné lístky chrpy.
Čaj Bananovo škoricový vo svojom zložení obsahuje iba prírodné zložky , bez konzervačných látok a umelých farieb. Vďaka tomuto zloženiu varivo odhaľuje hĺbku chuti a vône.
Príprava vyluhovania
Príprava perfektného vyluhovania listového čaju si vyžaduje usilovnosť a čas. Samozrejme, môžete to urobiť menej presne, ale výsledok nebude taký dokonalý. Varená voda by mala byť mäkká, mala by obsahovať čo najmenej minerálnych solí, najmä vápenaté a horečnaté soli. Niektoré druhy čajov sú vhodnejšie na varenie v tvrdej vode, napr. Druhy z regiónu Assam.
Spravovanie čierneho čaju
Pre každý druh je nesúlad suchého čaju odlišný. V priemere sa predpokladá, že na dobrú infúziu na každých 200 ml vody (pohár) by sa mala použiť pol lyžičky suchého čaju. Keď je to jednolitrová kanvica, pridajte jednu extra lyžičku. Lyžica je približne 2,5 g suchého čaju.
Zloženie čaju Bananovo škoricový
čierny čaj,
banánové lupienky (banány, cukor, kokosový olej, banánová príchuť) 20%,
Ceylon škorica 5% rozdrvená,
okvetné lístky.
V Európskej únii boli zmiešané a sladené.
Distribútor: Skworcu.com.pl Marek Skworc
Banánovo - Škoricový čierny čaj ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Čierny čaj BANANOVO - Škoricový je originálna kombinácia sladkej banánovej chuti a korenistej vône škorice Ceylon. Tieto dve zložky dokonale zdôrazňujú ušľachtilú povahu čierneho čaju Ceylon. Celú kompozíciu uzatvárajú modré okvetné lístky chrpy. Čaj Bananovo škoricový vo svojom zložení obsahuje iba prírodné zložky , bez konzervačných látok a umelých farieb. Vďaka tomuto zloženiu varivo odhaľuje hĺbku chuti a vône. Príprava vyluhovania Príprava perfektného vyluhovania listového čaju si vyžaduje usilovnosť a čas. Samozrejme, môžete to urobiť menej presne, ale výsledok nebude taký dokonalý. Varená voda by mala byť mäkká, mala by obsahovať čo najmenej minerálnych solí, najmä vápenaté a horečnaté soli. Niektoré druhy čajov sú vhodnejšie na varenie v tvrdej vode, napr. Druhy z regiónu Assam. Spravovanie čierneho čaju Pre každý druh je nesúlad suchého čaju odlišný. V priemere sa predpokladá, že na dobrú infúziu na každých 200 ml vody (pohár) by sa mala použiť pol lyžičky suchého čaju. Keď je to jednolitrová kanvica, pridajte jednu extra lyžičku. Lyžica je približne 2,5 g suchého čaju. Zloženie čaju Bananovo škoricový čierny čaj, banánové lupienky (banány, cukor, kokosový olej, banánová príchuť) 20%, Ceylon škorica 5% rozdrvená, okvetné lístky. V Európskej únii boli zmiešané a sladené. Distribútor: Skworcu.com.pl Marek Skworc