Vaše internetové pripojenie je späť. Aby všetko fungovalo správne, kliknite pre opätovné načítanie stránky
Nie ste pripojení na internet. Skontrolujte svoje pripojenie a skúste to prosím znova.
CEJLON NUWARA ELIYA černý prírodný čaj 50 gramov - Potraviny
CEJLON NUWARA ELIYA černý prírodný čaj 50 gramov - Potraviny
1 z 1

CEJLON NUWARA ELIYA černý prírodný čaj 50 gramov

Zobraziť originál 
Kúp teraz
7x zakúpené
1,60 €
K dispozícii
93 ks
1 ks
Bezpečný nákup s Aukro Ochranou kupujúcich
Nakupujete od overeného predajcu
14 dní na vrátenie tovaru
Doprava a platba
Packeta na výdajné miesto Od 3,55 €
Doba dodania 4-6 dní
Kartou online
Hotovo pri prevzatí
Bankovým prevodom
Podrobnosti
CEJLON NUWARA ELIYA černý prírodný čaj 50 gramov
Popis predmetu
Informácie od predajcu

CEJLON NUWARA ELIYA čierny prírodný čaj 50 gramov

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čaj CEYLON NUWARA ELIYA pochádza z čajových kríkov pestovaných vo vysokých nadmorských výškach - do výšky 2 100 metrov nad morom, po varení sa získa svetlá, mierne červeno-zlatá infúzia a veľmi príjemná chuť. Môžete ho piť s malým množstvom mlieka.


Čierny čaj je najznámejším typom čaju. Získava sa z takmer každého typu zeleného čaju, a to tak, že sa podrobí úplnému fermentačnému procesu, ktorý mení farbu listov na hnedú. Všetky zložky čaju sa transformujú súčasne. Fermentácia spôsobuje, že taniny sa menia na aromatické zlúčeniny, podiel vitamínu C a niektorých minerálov klesá. Zelený čaj je opitý, aby uhasil smäd, zatiaľ čo čierna sa otepľuje.


Príprava vyluhovamia Príprava perfektnej infúzie listového čaju si vyžaduje usilovnosť a čas. Samozrejme, môžete to urobiť menej presne, ale výsledok nebude taký dokonalý. Voda, ktorá sa má variť, by mala byť mäkká, mala by obsahovať čo najmenej minerálnych solí, najmä vápenaté a horečnaté soli. Niektoré druhy čajov sú vhodnejšie na varenie v tvrdej vode, napr. Druhy z regiónu Assam.


Nalievanie čierneho čaju Čierny čaj by mal byť naliaty vodou vriacou v druhom, tzv. Bielom bode varu. Toto je okamih, keď veľké množstvo bublín vo vode spôsobuje, že voda vyzerá biela. Varená voda, ktorá prešla do tretieho, silného varu a veľký počet bublín, ktoré sa rýchlo uvoľňujú z povrchu, zbavuje varu arómy, ktorá má negatívny vplyv na kvalitu. Voda z prvého varu, keď sa na jej povrchu objavia prvé bublinky, redukuje iba extrakciu čaju.


Spravovanie čierneho čaju Pre každý druh je nesúlad suchého čaju odlišný. V priemere sa predpokladá, že na dobrú infúziu na každých 200 ml vody (pohár) by sa mala použiť pol lyžičky suchého čaju. Keď je to jednolitrová kanvica, pridajte jednu extra lyžičku. Lyžica je približne 2,5 g suchého čaju.


Krajina pôvodu: Cejlon

Distribútor: Skworcu Marek Skworc

Čistá hmotnosť: 50g

CEJLON NUWARA ELIYA čierny prírodný čaj 50 gramov ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Čaj CEYLON NUWARA ELIYA pochádza z čajových kríkov pestovaných vo vysokých nadmorských výškach - do výšky 2 100 metrov nad morom, po varení sa získa svetlá, mierne červeno-zlatá infúzia a veľmi príjemná chuť. Môžete ho piť s malým množstvom mlieka. Čierny čaj je najznámejším typom čaju. Získava sa z takmer každého typu zeleného čaju, a to tak, že sa podrobí úplnému fermentačnému procesu, ktorý mení farbu listov na hnedú. Všetky zložky čaju sa transformujú súčasne. Fermentácia spôsobuje, že taniny sa menia na aromatické zlúčeniny, podiel vitamínu C a niektorých minerálov klesá. Zelený čaj je opitý, aby uhasil smäd, zatiaľ čo čierna sa otepľuje. Príprava vyluhovamia Príprava perfektnej infúzie listového čaju si vyžaduje usilovnosť a čas. Samozrejme, môžete to urobiť menej presne, ale výsledok nebude taký dokonalý. Voda, ktorá sa má variť, by mala byť mäkká, mala by obsahovať čo najmenej minerálnych solí, najmä vápenaté a horečnaté soli. Niektoré druhy čajov sú vhodnejšie na varenie v tvrdej vode, napr. Druhy z regiónu Assam. Nalievanie čierneho čaju Čierny čaj by mal byť naliaty vodou vriacou v druhom, tzv. Bielom bode varu. Toto je okamih, keď veľké množstvo bublín vo vode spôsobuje, že voda vyzerá biela. Varená voda, ktorá prešla do tretieho, silného varu a veľký počet bublín, ktoré sa rýchlo uvoľňujú z povrchu, zbavuje varu arómy, ktorá má negatívny vplyv na kvalitu. Voda z prvého varu, keď sa na jej povrchu objavia prvé bublinky, redukuje iba extrakciu čaju. Spravovanie čierneho čaju Pre každý druh je nesúlad suchého čaju odlišný. V priemere sa predpokladá, že na dobrú infúziu na každých 200 ml vody (pohár) by sa mala použiť pol lyžičky suchého čaju. Keď je to jednolitrová kanvica, pridajte jednu extra lyžičku. Lyžica je približne 2,5 g suchého čaju. Krajina pôvodu: Cejlon Distribútor: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnosť: 50g
Ponuka č. 7038786450 Vystavené 03.05. 07:05 Zobrazenie: 2