Vaše internetové pripojenie je späť. Aby všetko fungovalo správne, kliknite pre opätovné načítanie stránky
Nie ste pripojení na internet. Skontrolujte svoje pripojenie a skúste to prosím znova.
Fazuľa Adzuki 250 g - undefined
Fazuľa Adzuki 250 g - undefined
1 z 1

Fazuľa Adzuki 250 g

Zobraziť originál 
Kúp teraz
5x zakúpené
1,19 €
K dispozícii
95 ks
1 ks
Bezpečný nákup s Aukro Ochranou kupujúcich
Nakupujete od overeného predajcu
14 dní na vrátenie tovaru
Doprava a platba
Packeta na výdajné miesto Od 3,55 €
Doba dodania 4-6 dní
Kartou online
Hotovo pri prevzatí
Bankovým prevodom
Podrobnosti
Fazuľa Adzuki 250 g
Popis predmetu
Informácie od predajcu

Fazuľa Adzuki 250 g

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Fazuľa je jednou zo základných strukovín čínskej a japonskej kuchyne. Je tiež známa ako červená sója . V západnej kuchyni sa objavila vďaka vegetariánom ako skvelá náhrada mäsa. Obsahuje až 25% bielkovín a VŠETKY AMINOKYSELINY (okrem tryptofánu). Tieto malé, hnedé zrná sú zdrojom vápnika, kobaltu a železa.


Fazuľa adzuki si môžete pripraviť polievky, dusené jedlá a omáčky. Výborne chutí s ryžou a vyprážanou zeleninou. Vynikajúco chutí do šalátov a môže úspešne nahradiť konzervované fazule. Dá sa úspešne kombinovať s červenou a zelenou šošovicou (k dispozícii aj v našej ponuke). Môžete si tiež pripraviť sladkosti z fazule ADZUKI - stačí, ak uvarenú fazuľu zalejete hustým sirupom alebo čokoládou, aby ste získali chutné a zdravé dražé.

Metóda prípravy: umyté zrná ADZUKI namočte na 24 hodín a povarte ich v tej istej vode.


Krajina pôvodu Argentína

Distribútor: Skworcu Marek Skworc

Čistá hmotnosť: 250 g


Informácie o alergénoch: Výrobný závod používa arašidy a iné orechy, sójové bôby, sezamové a horčičné semená, zrná obsahujúce lepok, výrobky obsahujúce oxid siričitý, laktózu, vajcia a zeler.

Fazuľa Adzuki 250 g ------------------------------------------------------------------------------------------------- Fazuľa je jednou zo základných strukovín čínskej a japonskej kuchyne. Je tiež známa ako červená sója . V západnej kuchyni sa objavila vďaka vegetariánom ako skvelá náhrada mäsa. Obsahuje až 25% bielkovín a VŠETKY AMINOKYSELINY (okrem tryptofánu). Tieto malé, hnedé zrná sú zdrojom vápnika, kobaltu a železa. Fazuľa adzuki si môžete pripraviť polievky, dusené jedlá a omáčky. Výborne chutí s ryžou a vyprážanou zeleninou. Vynikajúco chutí do šalátov a môže úspešne nahradiť konzervované fazule. Dá sa úspešne kombinovať s červenou a zelenou šošovicou (k dispozícii aj v našej ponuke). Môžete si tiež pripraviť sladkosti z fazule ADZUKI - stačí, ak uvarenú fazuľu zalejete hustým sirupom alebo čokoládou, aby ste získali chutné a zdravé dražé. Metóda prípravy: umyté zrná ADZUKI namočte na 24 hodín a povarte ich v tej istej vode. Krajina pôvodu Argentína Distribútor: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnosť: 250 g Informácie o alergénoch: Výrobný závod používa arašidy a iné orechy, sójové bôby, sezamové a horčičné semená, zrná obsahujúce lepok, výrobky obsahujúce oxid siričitý, laktózu, vajcia a zeler.
Ponuka č. 7038800899 Vystavené 03.05. 10:05 Zobrazenie: 2