Hovädzie bujón 100g
Hovädzí bujón 100g bez zvýrazňovačov chuti
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hovädzí bujón je základom mnohých chutných jedál. Jeho jedinečná chuť vám umožňuje pripraviť rafinované mäsové a zeleninové jedlá. Príprava tradičného Hovädzí bujón si však vyžaduje veľkú trpezlivosť. Po uvarení by mal byť hovädzí vývar zmenšený aspoň na polovicu jeho objemu a potom prepasírovaný. Môže to trvať až 6 - 8 hodín. Na trhu existuje veľa náhrad za tradičný vývar, ale väčšina z nich obsahuje nezdravé chemické prísady určené na zlepšenie chuti vývaru. INSTANT hovädzí vývar ponúkané nami neobsahuje ochucovadlá. Na jeho základe môžete pripraviť veľa jedál s jedinečným charakterom.
Hovädzí bujón bol pripravený z najkvalitnejších surovín bez použitia glutamanu sodného a sorbanu draselného. Hovädzí bujón neobsahuje žiadne konzervačné látky. Vďaka tomu je chuť jedál pripravovaných na základe tohto produktu jedinečná, bez „chemickej“ dochuti a nejeme ani povestný „Mendelejevov stôl“.
Zloženie:
- soľ,
- maltodextrín,
- cukor,
- rastlinný (palmový) olej,
- cibuľa,
- arómy,
- pšeničný škrob (natívny),
- sójový proteínový hydrolyzát,
- kurkuma,
- cesnak,:
- karamel,
- regulátor kyslosti: kyselina citrónová.
Nutričná hodnota * v 100 g :
- energetická hodnota: 809 kJ / 193 kcal,
- tuk: 6,1 g (vrátane nasýtených mastných kyselín: 3,5 g),
- sacharidy: 29 g (vrátane cukrov: 19 g),
- bielkoviny: 2,6 g,
- vláknina: 1,5 g,
- soľ: 52,8 g.
Spôsob prípravy: 18g OKAMŽITÉ HYDINOVÉ HYDINY (asi 1 polievková lyžica) pridajte do 1 litra vriacej vody a dôkladne premiešajte. Zo 100g PRÁŠKU Z HYDINY si môžete pripraviť 5,5 litra hotovej zásoby.
Krajina pôvodu suroviny: Poľko
Distribútor: Skworcu Marek Skworc.
Čistá hmotnosť: 100 gramov
Informácie o alergénoch: Výrobný závod používa arašidy a iné orechy, sójové bôby, sezamové a horčičné semená, zrná obsahujúce lepok, výrobky obsahujúce oxid siričitý, laktózu, vajcia a zeler.
Hovädzí bujón 100g bez zvýrazňovačov chuti ------------------------------------------------------------------------------------------------- Hovädzí bujón je základom mnohých chutných jedál. Jeho jedinečná chuť vám umožňuje pripraviť rafinované mäsové a zeleninové jedlá. Príprava tradičného Hovädzí bujón si však vyžaduje veľkú trpezlivosť. Po uvarení by mal byť hovädzí vývar zmenšený aspoň na polovicu jeho objemu a potom prepasírovaný. Môže to trvať až 6 - 8 hodín. Na trhu existuje veľa náhrad za tradičný vývar, ale väčšina z nich obsahuje nezdravé chemické prísady určené na zlepšenie chuti vývaru. INSTANT hovädzí vývar ponúkané nami neobsahuje ochucovadlá. Na jeho základe môžete pripraviť veľa jedál s jedinečným charakterom. Hovädzí bujón bol pripravený z najkvalitnejších surovín bez použitia glutamanu sodného a sorbanu draselného. Hovädzí bujón neobsahuje žiadne konzervačné látky. Vďaka tomu je chuť jedál pripravovaných na základe tohto produktu jedinečná, bez „chemickej“ dochuti a nejeme ani povestný „Mendelejevov stôl“. Zloženie: soľ, maltodextrín, cukor, rastlinný (palmový) olej, cibuľa, arómy, pšeničný škrob (natívny), sójový proteínový hydrolyzát, kurkuma, cesnak,: karamel, regulátor kyslosti: kyselina citrónová. Nutričná hodnota * v 100 g : energetická hodnota: 809 kJ / 193 kcal, tuk: 6,1 g (vrátane nasýtených mastných kyselín: 3,5 g), sacharidy: 29 g (vrátane cukrov: 19 g), bielkoviny: 2,6 g, vláknina: 1,5 g, soľ: 52,8 g. Spôsob prípravy: 18g OKAMŽITÉ HYDINOVÉ HYDINY (asi 1 polievková lyžica) pridajte do 1 litra vriacej vody a dôkladne premiešajte. Zo 100g PRÁŠKU Z HYDINY si môžete pripraviť 5,5 litra hotovej zásoby. Krajina pôvodu suroviny: Poľko Distribútor: Skworcu Marek Skworc. Čistá hmotnosť: 100 gramov Informácie o alergénoch: Výrobný závod používa arašidy a iné orechy, sójové bôby, sezamové a horčičné semená, zrná obsahujúce lepok, výrobky obsahujúce oxid siričitý, laktózu, vajcia a zeler.