Korenie do tvarohového koláča (cheesecake) 50g!!
Korenie do tvarohového koláča (cheesecake)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tvarohový koláč je jedným z najobľúbenejších koláčov v Poľsku. Koľko žien v domácnosti - toľko receptov. Tvarohové koláče sa podávajú studené, bez pečenia alebo na teplo. Môžete sa tešiť v spoločnosti ovocia, čokolády, kávy a mnohých ďalších doplnkov. Každý tvarohový koláč si však vyžaduje správne korenie.
Do koláčov so syrom, smotanou pasuje veľa rôznych aróm. Zloženie perfektnej kombinácie vyžaduje zručnosti a citlivosť. Na uľahčenie extrakcie najlepšej strany tvarohového koláča ponúkame KORENIE do tvarohového koláča . Jeho zloženie a proporcie boli vyvinuté tak, že proces prípravy vášho obľúbeného dezertu bol jednoduchý, rýchly a príjemný a účinok potešil chuťové bunky.
Skutočná vanilka pridaná do korenia zvýrazňuje chuť tvarohu podávaného v sladkej verzii. Pridanie pomarančovej a citrónovej kôry dodáva syrovej hmote ľahkú, ovocnú chuť a arómu. Celok je doplnený korenistým tónom kardamónových bôbov.
Príklad použitia korenia na tvarohový koláč: Čučoriedkový jogurtový koláč
Kvasnicový koláč so syrom a čučoriedkami
Tvarohový koláč varený na sušienkach
Kráľovský tvarohový koláč
Perníkový tvarohový koláč
Zloženie Tvarohové korenie: Mletá vanilka, Citrónová kôra, Pomarančová kôra, kardamóm, Vanilkový cukor.
Krajina pôvodu: Poľsko
Výrobca: Skworcu Marek Skworc
Čistá hmotnost: 50 gramů
Korenie do tvarohového koláča (cheesecake) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tvarohový koláč je jedným z najobľúbenejších koláčov v Poľsku. Koľko žien v domácnosti - toľko receptov. Tvarohové koláče sa podávajú studené, bez pečenia alebo na teplo. Môžete sa tešiť v spoločnosti ovocia, čokolády, kávy a mnohých ďalších doplnkov. Každý tvarohový koláč si však vyžaduje správne korenie. Do koláčov so syrom, smotanou pasuje veľa rôznych aróm. Zloženie perfektnej kombinácie vyžaduje zručnosti a citlivosť. Na uľahčenie extrakcie najlepšej strany tvarohového koláča ponúkame KORENIE do tvarohového koláča . Jeho zloženie a proporcie boli vyvinuté tak, že proces prípravy vášho obľúbeného dezertu bol jednoduchý, rýchly a príjemný a účinok potešil chuťové bunky. Skutočná vanilka pridaná do korenia zvýrazňuje chuť tvarohu podávaného v sladkej verzii. Pridanie pomarančovej a citrónovej kôry dodáva syrovej hmote ľahkú, ovocnú chuť a arómu. Celok je doplnený korenistým tónom kardamónových bôbov. Príklad použitia korenia na tvarohový koláč: Čučoriedkový jogurtový koláč Kvasnicový koláč so syrom a čučoriedkami Tvarohový koláč varený na sušienkach Kráľovský tvarohový koláč Perníkový tvarohový koláč Zloženie Tvarohové korenie: Mletá vanilka, Citrónová kôra, Pomarančová kôra, kardamóm, Vanilkový cukor. Krajina pôvodu: Poľsko Výrobca: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnost: 50 gramů