Perníkové korenie 50 gramov
Perníkové korenie
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poľský tradičný perník sa vyznačuje veľkou chuťou a vôňou korenia. Výber správneho pomeru týchto príchutí môže byť ťažký. Aby sme vám uľahčili pečenie perfektného perníka, zaviedli sme špeciálnu zmes starostlivo vybraných mimoriadne aromatických korení. Každý z prvkov tejto zmesi dokonale zdôrazňuje chuť perníka.
Pikantná vôňa klinčekov a škorice spôsobuje, že naše pečivo získava nádhernú vôňu, ktorá zostane dlho doma. Perníky pochádzajú z chleba s prídavkom medu a korenia (predtým korenené). Neskôr, keď sa korenie stalo čoraz obľúbenejším , sa do perníkov pridávali klinčeky, škorica, zázvor a dokonca aj nové korenie. Najlepšie, originálne perníčky sú po pečení tvrdé, musia ležať. Pre členov domácnosti to môže byť ťažké, pretože ich aróma je veľmi lákavá :)
Zloženie : kocka margarínu, 1 a 1/2 šálky cukru, asi 2 šálky koláčovej múky, 2 lyžičky jedlej sódy, kakao, 4 vaječné bielka , perníkové korenie , med, 3 lyžice slivkového džemu .
Zloženie : mletá škorica, zázvor, klinčeky, cukor, glukóza.
Príklady receptov: Perníkové koláčiky so slivkovým džemom Starý poľský zrelý perník Pikantná ryžová kaša s čerešňami Mrkvový perník so slivkou Martov perník Celozrnné sušienky s čokoládou
Krajina pôvodu suroviny: Poľsko.
Výrobca: Skworcu.com.pl Marek Skworc.
Čistá hmotnosť: 50 gramov
Perníkové korenie ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poľský tradičný perník sa vyznačuje veľkou chuťou a vôňou korenia. Výber správneho pomeru týchto príchutí môže byť ťažký. Aby sme vám uľahčili pečenie perfektného perníka, zaviedli sme špeciálnu zmes starostlivo vybraných mimoriadne aromatických korení. Každý z prvkov tejto zmesi dokonale zdôrazňuje chuť perníka. Pikantná vôňa klinčekov a škorice spôsobuje, že naše pečivo získava nádhernú vôňu, ktorá zostane dlho doma. Perníky pochádzajú z chleba s prídavkom medu a korenia (predtým korenené). Neskôr, keď sa korenie stalo čoraz obľúbenejším , sa do perníkov pridávali klinčeky, škorica, zázvor a dokonca aj nové korenie. Najlepšie, originálne perníčky sú po pečení tvrdé, musia ležať. Pre členov domácnosti to môže byť ťažké, pretože ich aróma je veľmi lákavá :) Zloženie : kocka margarínu, 1 a 1/2 šálky cukru, asi 2 šálky koláčovej múky, 2 lyžičky jedlej sódy, kakao, 4 vaječné bielka , perníkové korenie , med, 3 lyžice slivkového džemu . Zloženie : mletá škorica, zázvor, klinčeky, cukor, glukóza. Príklady receptov: Perníkové koláčiky so slivkovým džemom Starý poľský zrelý perník Pikantná ryžová kaša s čerešňami Mrkvový perník so slivkou Martov perník Celozrnné sušienky s čokoládou Krajina pôvodu suroviny: Poľsko. Výrobca: Skworcu.com.pl Marek Skworc. Čistá hmotnosť: 50 gramov