Prírodný kokosový cukr 100 g
Prírodný kokosový cukor 100 g
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prírodný kokosový cukor sa najčaštejsie používa v ázijskej kuchyni. Použiíva sa na koláče a sušienky , čo dodá úžasnú chuť. Už malé množstvo Kokosového CUKRU pridaného do smotany, zmrzliny, jogurtu alebo pudingu zmení jeho chuť. Kokosový cukor tiež dokonale zdôrazňuje chuť omáčok a mäsa . Do pripravenej misky pridajte trochu cukru, aby ste získali jemnú karamelovú poznámku. Dobre to funguje s pečeným bravčovým mäsom a hydinou, ale tiež dokonale zdôrazňuje povahu šalátu. Kokosový cukor môžu byť tiež použité na sladenie nápojov. Káva, čaj alebo kakao s trochou tohto cukru podávané hosťom každého prekvapia svojou pôvodnou chuťou.
Kokosový cukor je vynikajúcou alternatívou bieleho cukru. Jeho menej spracovaná forma umožňuje lepšiu absorpciu v tele . Zároveň cukor kokosový má nízky glykemický index, takže jeho spotreba by byť veľké výkyvy hladiny glukózy v krvi. Veľké a časté skoky v množstve glukózy v krvi spôsobujú dysreguláciu mnohých orgánov vrátane pankreasu a prispievajú k mnohým chorobám, napríklad k cukrovke typu II alebo obezite. Čím nižší je glykemický index IG, tým je produkt zdravší. Pre porovnanie: biely cukor má glykemický index IG-70, Kokosový cukor sa vyznačuje IG-35 , takže je o polovicu vyšší.
Kokosový cukor sa vyrába zo sladkej sekrécie kokosovej palmy. Po odrezaní puku sa na konci výhonku hromadí sladká šťava. Táto sekrécia sa zhromaždí, potom sa povarí a podrobí sa procesu odparovania a kryštalizácie vody.
Nutričné hodnoty v 100 g kokosového cukru
- energetická hodnota: 1590 kJ / 380,04 kcal,
- tuky: 0 g,
- uhľohydráty: 95,01 g,
- vrátane cukrov: 81,89 g,
- vlákno: 6,51 g,
- proteíny: 0 g,
- soľ: 0 g,
Krajina pôvodu: Indonézia
Distributor: Skworcu Marek Skworc
Čistá hmotnoť: 100g
Zakúpené obaly z kokosového cukru budú zabalené a odoslané tak, aby sa zabránilo ich náhodnému poškodeniu.
Prírodný kokosový cukor 100 g ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Prírodný kokosový cukor sa najčaštejsie používa v ázijskej kuchyni. Použiíva sa na koláče a sušienky , čo dodá úžasnú chuť. Už malé množstvo Kokosového CUKRU pridaného do smotany, zmrzliny, jogurtu alebo pudingu zmení jeho chuť. Kokosový cukor tiež dokonale zdôrazňuje chuť omáčok a mäsa . Do pripravenej misky pridajte trochu cukru, aby ste získali jemnú karamelovú poznámku. Dobre to funguje s pečeným bravčovým mäsom a hydinou, ale tiež dokonale zdôrazňuje povahu šalátu. Kokosový cukor môžu byť tiež použité na sladenie nápojov. Káva, čaj alebo kakao s trochou tohto cukru podávané hosťom každého prekvapia svojou pôvodnou chuťou. Kokosový cukor je vynikajúcou alternatívou bieleho cukru. Jeho menej spracovaná forma umožňuje lepšiu absorpciu v tele . Zároveň cukor kokosový má nízky glykemický index, takže jeho spotreba by byť veľké výkyvy hladiny glukózy v krvi. Veľké a časté skoky v množstve glukózy v krvi spôsobujú dysreguláciu mnohých orgánov vrátane pankreasu a prispievajú k mnohým chorobám, napríklad k cukrovke typu II alebo obezite. Čím nižší je glykemický index IG, tým je produkt zdravší. Pre porovnanie: biely cukor má glykemický index IG-70, Kokosový cukor sa vyznačuje IG-35 , takže je o polovicu vyšší. Kokosový cukor sa vyrába zo sladkej sekrécie kokosovej palmy. Po odrezaní puku sa na konci výhonku hromadí sladká šťava. Táto sekrécia sa zhromaždí, potom sa povarí a podrobí sa procesu odparovania a kryštalizácie vody. Nutričné hodnoty v 100 g kokosového cukru energetická hodnota: 1590 kJ / 380,04 kcal, tuky: 0 g, uhľohydráty: 95,01 g, vrátane cukrov: 81,89 g, vlákno: 6,51 g, proteíny: 0 g, soľ: 0 g, Krajina pôvodu: Indonézia Distributor: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnoť: 100g Zakúpené obaly z kokosového cukru budú zabalené a odoslané tak, aby sa zabránilo ich náhodnému poškodeniu.