Podobné ponuky k skončenej ponuke
Zelená káva mletá 600g
Odporúčame od tohto predajcu
Naposledy navštívené
Zelená káva mletá 600g
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zelená káva má pozoruhodné vlastnosti. Podľa niektorých vedcov má zelená káva trikrát viac antioxidačných vlastností ako slávny zelený čaj. Jedným z antioxidantov je kyselina chlorogenová, ktorá spomaľuje vstrebávanie cukrov z potravy, čo núti telo dosiahnuť zásoby energie, t. J. Tukových buniek. Tieto zelené fazule tak regulujú hladinu glukózy v tele a pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi, dokonca aj v prípade cukrovky. Nejedná sa však iba o pozitívne účinky pitia zelenej kávy. Vyššie uvedené voľné radikály spomaľujú proces starnutia a znižujú riziko rakoviny.
Spôsob prípravy: Zelené kávové zrná rozdrvte v trecej miske alebo ich vložte do papierového vrecka a trochou rozdrvte paličkou, drviť zrná v mlynčeku, Nalejte 10 gramov jemne zomletej kávy do 120 ml vody pri 90 ° C, Môžete tiež naliať celé zrná zelenej kávy a počkať, kým infúzia nadobudne jemnú zelenú farbu.
ARABICA je najlepší druh kávy. Pochádza z Etiópskej vysočiny. Pestované v Afrike, Južnej Amerike a Ázii. Jeho fazuľa je dosť tvrdá a dodáva aromatickú kávu. Kávové zrná Coffe Arabica sú omnoho chutnejšie ako ľahšie pestovateľné fazule Coffea Robusta.
Tento spôsob balenia je ideálny pre:
- reštaurácia rýchle občerstvenie,
- bistro,
- školské a firemné jedálne,
- stravovacie spoločnosti,
- cukrárne a kaviarne,
Krajina pôvodu: Brazília
Distribútor: Skworcu Marek Skworc
Čistá hmotnosť: 600 g
Informácie o alergénoch: Výrobný závod používa arašidy a iné orechy, sójové bôby, sezamové a horčičné semienka, zrná obsahujúce lepok, výrobky obsahujúce oxid siričitý, laktózu, vajcia a zeler.
Zelená káva mletá 600g ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zelená káva má pozoruhodné vlastnosti. Podľa niektorých vedcov má zelená káva trikrát viac antioxidačných vlastností ako slávny zelený čaj. Jedným z antioxidantov je kyselina chlorogenová, ktorá spomaľuje vstrebávanie cukrov z potravy, čo núti telo dosiahnuť zásoby energie, t. J. Tukových buniek. Tieto zelené fazule tak regulujú hladinu glukózy v tele a pomáhajú stabilizovať hladinu cukru v krvi, dokonca aj v prípade cukrovky. Nejedná sa však iba o pozitívne účinky pitia zelenej kávy. Vyššie uvedené voľné radikály spomaľujú proces starnutia a znižujú riziko rakoviny. Spôsob prípravy: Zelené kávové zrná rozdrvte v trecej miske alebo ich vložte do papierového vrecka a trochou rozdrvte paličkou, drviť zrná v mlynčeku, Nalejte 10 gramov jemne zomletej kávy do 120 ml vody pri 90 ° C, Môžete tiež naliať celé zrná zelenej kávy a počkať, kým infúzia nadobudne jemnú zelenú farbu. ARABICA je najlepší druh kávy. Pochádza z Etiópskej vysočiny. Pestované v Afrike, Južnej Amerike a Ázii. Jeho fazuľa je dosť tvrdá a dodáva aromatickú kávu. Kávové zrná Coffe Arabica sú omnoho chutnejšie ako ľahšie pestovateľné fazule Coffea Robusta. Tento spôsob balenia je ideálny pre: reštaurácia rýchle občerstvenie, bistro, školské a firemné jedálne, stravovacie spoločnosti, cukrárne a kaviarne, Krajina pôvodu: Brazília Distribútor: Skworcu Marek Skworc Čistá hmotnosť: 600 g Informácie o alergénoch: Výrobný závod používa arašidy a iné orechy, sójové bôby, sezamové a horčičné semienka, zrná obsahujúce lepok, výrobky obsahujúce oxid siričitý, laktózu, vajcia a zeler.